Öppettider Hitta hit +46 10 175 00 70 Broschyr Bli kontaktad

– 100% elektrisk

IVECO S-eWAY

Tunga och robusta IVECO S-eWAY har en räckvidd på upp till 500 km och en snabbladdningskapacitet på 350 kW, vilket är en lösning för regionala tillämpningar och många yrkesmässiga 4×2-uppdrag.

Tunga och robusta IVECO S-eWAY har en räckvidd på upp till 500 km och en snabbladdningskapacitet på 350 kW, vilket är en lösning för regionala tillämpningar och många yrkesmässiga 4×2-uppdrag.

100% elektriska IVECO S-eWAY kan utföra många olika uppdrag, t.ex. nav-till-nav eller nav-till-stad, och har en räckvidd på upp till 500 km. Fordonet drivs av ett innovativt batterisystem som består av nio 82 kWh-batterier på totalt 738 kWh.

Med snabbladdning på upp till 350 kW kan S-eWay ladda 80 % av batteriets kapacitet på 90 minuter. Dessa batterier har testats under verkliga förhållanden och tål extrema temperaturer från -30 till +50 °C tack vare det avancerade värmehanteringssystemet.

Dragbilen 4×2 S-eWAY drivs av en eAxle med dubbla motorer från FPT Industrial, IVECO:s systermärke som specialiserat sig på avancerad drivlineteknik, och som producerar 480 kW kontinuerlig effekt och ett vridmoment på 1 800 Nm.

eAxle ger inte bara klassens bästa dynamiska prestanda, utan dess kompakta design gör att alla batterimoduler kan placeras i chassit – vilket eliminerar behovet av en ”batteriryggsäck” på hytten. Lösningen gör det möjligt för IVECO S-eWAY-operatörer att dra full nytta av släpvagnslängder och minimera vändradien. Sex regenerativa bromslägen hjälper till att maximera effektiviteten samtidigt som föraren får större kontroll över drivlinans beteende.

Den rymliga hytten har imponerande förvaringsmöjligheter, fokus på ergonomi och en rad tekniska lösningar. En stor 12,8-tums digital förardisplay har utformats för att endast visa den mest relevanta informationen i syfte att minska den kognitiva belastningen.
En klassledande 17-tums infotainmentskärm ger ett omfattande användargränssnitt som är lätt att navigera tack vare större ikoner.
Ett navigationssystem som är specifikt för tunga lastbilar visar ruttbegränsningar baserat på släpvagnens vikt, laststorlek och klassificering av farligt material.

IVECO S-eWay – BEV

IVECO S-eWay – FCEV

Boka provkörning

Kontakta en medarbetare

Bli kontaktad