Öppettider Hitta hit +46 10 175 00 70 Bli kontaktad av en säljare

Försäljning

Våra experter hjälper dig att hitta rätt fordon

IVECO Malmös säljare är specialister på transportbilar och lastbilar.
Det betyder att du alltid kan få det fordon som passar dig och din verksamhet bäst.

IVECO har marknadens bredaste modellprogram – ­ och kan alltid leverera en optimal lösning för dina specifika behov tack vare ett komplett program av transportbilar och lastbilar.

Vi har professionella fordon av högsta kvalitet – som gör att du alltid kan räkna med att ha en stark och trygg partner på vägen

När du väljer ett IVECO-fordon följer en värld av de främsta och mest attraktiva digitala tjänsterna och transportlösningarna som finns på marknaden – allt för att göra din verksamhet mer konkurrenskraftig, lönsam och lätthanterlig.

Tack vare våra smarta lösningar med IVECO On och Connectivity box kommer du att ligga i framkant i den digitala världen.

IVECO Malmö har också marknadens bästa servicetjänster. Vi har ett brett utbud av skräddarsydda servicepaket som utformats för att hålla kundernas fordon på vägen med minimalt antal stopp för service och reparationer – allt för att du ska få ekonomisk trygghet.

Så oavsett om du letar efter ett fordon med el, diesel/HVO, biogas eller en speciell påbyggnation så kan våra experter alltid hjälpa dig med ditt nästa transportlösning.

Kontakta en våra IVECO-säljare i Malmö redan idag för att få råd av en specialist!

Välkommen till IVECO Malmö!

Kontakta en medarbetare

Kampanj

IVECO DAILY – TRYGGHET SOM DU FÖRTJÄNER

VÄLJ MELLAN 4 MODELLER

Nu kan du som IVECO-kund få den trygghet som du förtjänar.
Det innebär att IVECO nu erbjuda dig ett extra förmånligt trygghets-paket när du köper en ny IVECO Daily.
Just nu har IVECO kampanj på våra populära Fast Lane-modeller i 3,5- och 5-tonsegmentet – gäller både skåpbilar och skåp & liftbilar.

Gå till kampanj
Kampanj

IVECO DAILY SKÅP & LIFT

- VÄLJ MELLAN 4 MODELLER

Bilarna är kompletta med ett utrustningspaket i toppklass. Bland mycket annat ingår den 8-stegade automatlådan Hi-Matic i priset, som ger dig den absolut skönaste körkomforten.

Gå till kampanj
Kampanj

IVECO DAILY SKÅPBIL

- VÄLJ MELLAN 6 MODELLER

Bilarna är kompletta med ett utrustningspaket i toppklass. Bland mycket annat ingår den 8-stegade automatlådan Hi-Matic i priset, som ger dig den absolut skönaste körkomforten.

Gå till kampanj
Bli kontaktad av en säljare