Öppettider Hitta hit +46 10 175 00 70 Broschyr Bli kontaktad

Verkstad

Ingen känner IVECO bättre än IVECO…då det är vi som har konstruerat våra fordon.

Vår verkstad är skapad för att våra kunder alltid ska få bästa tänkbara service.

Våra mekaniker är proffs på transportbilar och lastbilar och genomgår fortlöpande utbildningar för att säkerställa att kompentensen är på topp och att all personal är uppdaterad på den senaste tekniken.

Så vi rekommenderar dig att använda dig av vår auktoriserade serviceverkstad så att ditt fordon snabbt hittar ut på vägen igen!

SERVICEAVTAL

Trygghet tack vare skräddasydda serviceavtal

Som kund hos IVECO kan du alltid känna dig trygghet tack vare våra service- och reparationsavtal.

Oavsett vilket fordon du har och oavsett vilken verksamhet du bedriver kan IVECO alltid skräddarsy

en perfekt lösning för dig. IVECO tar hand om ditt fordon och du som kund kan koncentrera dig på

din kärnverksamhet. IVECO´s service- och reparationsavtal är uppbyggt kring fyra olika program. Kontakta en säljare för att se vilket serviceavtal som passar dig bäst så att du som kund alltid kan ha kontroll över dina kostnader och kan känna dig trygg.

Du vet väl att du alltid kan lägga till ett serviceavtal upp till ett år efter att du köpt en ny IVECO.

Serviceavtal för endast 95 kr per månad

Ju bättre du tar hand om din bil, desto längre håller den. På IVECO erbjuder vi ett brett urval av skräddarsydda serviceavtal, som är designade för att hålla bilen på vägen med minimala stopp för service och reparationer. Just nu får du ett S-LIFE serviceavtal för endast 95 kr per månad om du köper en ny IVECO Daily. Serviceavtalet innehåller alla underhållsuppgifter på din bil enligt serviceboken. Kampanjpriset gäller 10 000 mil på ett 5-årskontrakt. Om du vill förlänga täckningen utöver ett S-LIFE-kontrakt väljer du något av de andra avtalen. Det mest omfattande är ett 3XL-LIFE-AVTAL som omfattar all service och alla reparationer – fråga din säljare om ett erbjudande.

Kontakta en medarbetare

Bli kontaktad